HOTEL RYOR - Sunny Beach - България

Удобства и забавления

Ваканционен комплекс РИОР

Централното разположение на хотел РИОР ви осигурява минимални разстояния до почти всички удобства, които Слънчев бряг предлага! Хотелът се намира в центъра, а това означава, че нощният живот на курорта е на дъх разстояние, като в същото време около самият хотел няма шумни заведения.

Ваканционен комплекс РИОР

В непосредствена близост е и „Екшън Аквапарк Слънчев бряг” – най-големият аквапарк на Българското черноморие, притежаващ най-екстремните съоръжения. Ако пък басейните не ви прилягат и искате да прекарате деня си по златистите пясъци на Слънчев бряг – пътят до плажа няма да ви отнеме повече от 5 минути, пеша!

Ваканционен комплекс РИОР

Възможностите не свършват до тук! Туристическа агенция „ИНТЕР” – незаменим партньор на хотел РИОР, ще ви предложи екскурзии и мероприятия от всякакъв диапазон! За любителите на екстремните преживявания, сафари с джипове в Стара Планина би бил перфектният избор. Ако пък предпочитате вечерното шоу, програмата на ТА „ИНТЕР” предлага многобройни вариететни заведения, включително и представление с българска фолклорна програма. Ако времето е на ваша страна, предлагаме двудневни екскурзии до горещи дестинации като Истанбул и Рилски манастир!


Ваканционен комплекс РИОР Ваканционен комплекс РИОР Ваканционен комплекс РИОР